Agenda/Nieuws

JANUARI/FEBRUARI/MAART 2016

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR DE DR>STOLTEWEG 11, 8025 AV, ZWOLLE.

COACHING IN DE SPOTLIGHT!

Vaak vragen mensen mij …wie/wat voor coach ben jij dan in bedrijven?? Daarom maar eens een beetje opheldering.

Als coach ondersteun ik managers/teamleiders, maar soms ook jonge toptalenten in de sport, in het inzicht verkrijgen van hun persoonlijke vraagstukken gerelateerd aan bedrijfsdoelstellingen en de medewerkers die zij moeten aansturen. Ik probeer de “slijpsteen”van je betere zelf te zijn, de navigator, de verdieper en de verbreder zodat het helder gaat worden waarom problematiek zich steeds weer herhaald. Hoe je sneller processen kunt doorlopen en duurzaam met mensen kunt omgaan zonder je bedrijfsdoelstellingen. of jezelf!, tekort te doen.

Werken moet leuk zijn, energie en verbinding geven en elke dag weer een ervaring zijn waar je van leert en vrolijk van wordt. Soms kan dat door met je mee te kijken, te luisteren en het stellen van gerichte vragen. Soms is er een stapje extra nodig…maar hoe dan ook, voor mij is coaching/training functioneel geweest als het resultaat is bereikt waar je voor ging!

Meer weten? Je bent altijd welkom voor een eerste kennismaking. Bel 06 40 196949 of mail info@butterflyholland8.com

 

NIEUWE DIENSTEN!

TRAINING/COACHING EN BURN-OUT BEGELEIDING VAN DOCENTEN EN COLLEGA’S.

Soms kom je als leerkracht of medewerkster van een kinderdagverblijf je eigen grenzen tegen en kun je vreselijk worstelen met het gedrag van een kind of klas en dreig je zelfs overspannen te worden of een burn out te ontwikkelen. Soms kom je eruit op eigen kracht, soms is hulp nodig om de, dreigende, negatieve, spiraal weer een opwaartse wending te geven. Heel vaak zit de oplossing in jezelf en is het een kwestie van “verandering” in jezelf om de slag te kunnen slaan die je wilt slaan. Butterflyholland8 geeft je de tools om die verandering ook daadwerkelijk te kunnen maken. Met humor, liefdevolle directheid, inzicht, kennis en know how weet ze jou te bewegen in de richting die je graag wilt. In een eerste consult is meestal al wel inzichtelijk te maken wat Butterflyholland8 voor jou kan betekenen.

Bovenstaande geld ook voor collega’s PMT en PMKT die behoefte hebben aan verheldering en inzichten in eigen gedrag, weerstanden of onvoldoende therapie resultaten behalen. Herken je jezelf ook in bovenstaande? Aarzel dan niet om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een , geheel vrijblijvende, intake. Achteraf blijkt dat 9 van de 10 mensen vaak zegt “Had ik dit nou maar eerder gedaan”!

De ervaring leert dat in 6 a 7 sessies al veel winst kan worden behaald en kosten kunnen worden bespaart in verzuim en bijv. langdurige uitval. Kosten: €68,50 per sessie (excl. BTW) van 60 minuten of op basis van offerte.

NIEUWE CURSUS “ALL ABOUT YOU”!

Een cursus van 10 weken voor meiden tussen de 12-15 jaar en o.a gegeven door Judy Heikoop (Psychomotorisch kindertherapeut en Gevoelstrainer 1). Wil jij ook meer zelfvertrouwen hebben, assertiever zijn, trots zijn op jezelf? Gevoelens delen met leeftijdsgenoten, weten hoe je lichaam werkt en lekker aktief bezig zijn? De cursus gaat doorlopend van start bij voldoende deelname en kan ook op lokatie worden gegeven.

Stuur een mail naar info@butterflyholland8.com en we sturen je de informatie flyer.

all about you 1

 

NIEUWE ONTWIKKELINGEN T.A.V de ” GEVOELSTRAINING  HET GEVOEL EXTRA COOL!”

postkaart

Butterflyholland8  heeft inmiddels 10 gecertificeerde gevoelstrainers die aktief aan de slag kunnen met de training  ” het gevoel Xtra cool”! Ze zitten op diverse lokaties in Nederland. Breda, Drachten, Gorinchem, Zwolle, Nunspeet, Epe, Hattem en Heerde maar wij zijn mobiel en flexibel en kunnen de training en opleiding overal verzorgen.

Wil je meer informatie over de opleiding? de training? Stuur dan even een mailtje naar info@butterflyholland8.com dan stuur ik je de nodige informatie toe. Bellen kan uiteraard ook 06-40196949

Het mooie van de gevoelstraining is toch wel dat hij een ontzettend mooi preventief karakter heeft. Voor alle kinderen waarde heeft en effectief blijkt te zijn om een juist sociaal klimaat in de klas te verkrijgen met respect voor elkaar en elkaars gevoelens, normen en waarden en regels.. Een tool waar de kinderen, en leerkrachten!!, nog heel wat jaartjes plezier aan kunnen beleven. Daarnaast is de training ook effectief binnen een gezin en op individueel nivo.

Ken je scholen, leerkrachten die met hun handen in het haar zitten m.b.t een goede en fijne klassefeer waarin het plezierig werken is?Waar pesten, agressie en onmacht de boventoon voeren? Laat het ons weten en wij komen met plezier een inventarisatie maken van de problematiek om vervolgens een plan op te stellen om de gevoelstraining te implementeren. Geen trucje of kunstje maar een duurzame bijdrage tot verandering.

20131010_091923

Wil je ons helpen? Kijk dan op onze facebook pagina en stuur een like!!  https://www.facebook.com/pages/Gevoelstraining-Het-gevoel-extra-cool/2294246117242059

 

 

GROEN….GROENER…..GROENST!

BUTTERFLYHOLLAND8 zoekt…..Bedrijven die op een laag drempelige manier iets willen bijdragen aan een beter werkklimaat voor hun medewerkers ter preventie van stress/burn-out. M.n bedrijven waar medewerkers tussen de 6-8 uur per dag achter PC zitten en weinig beweging krijgen.

Dat kan middels meer groen in de werkruimte, een stukje tuin aanleggen waar zintuigen extra worden geprikkeld, een actieve lunch pauze waarin smoothies worden gemaakt of gezamelijk wordt bewogen middels een brainwalk.

Interesse in een eerste, kosteloze, inventarisatie wat er mogelijk is in uw bedrijf? Mail naar: info@butterflyholland8.com of bel 06-40196949

groenwerkt