Bedrijven

COACHING

index

Veel gehoord, maar hoe, wat en waar coachen wij?

Als coach ondersteunen we managers/teamleiders, in het inzicht verkrijgen van hun persoonlijke vraagstukken gerelateerd aan bedrijfsdoelstellingen en de medewerkers die zij moeten aansturen. We  proberen de “slijpsteen”van je betere zelf te zijn, de navigator, de verdieper en de verbreder zodat het helder gaat worden waarom problematiek zich steeds weer herhaald.We geven je tools en inzichten waardoor je veranderingen en processen sneller kunt doorlopen en leren je duurzaam met mensen om te gaan zonder je bedrijfsdoelstellingen, of jezelf!, tekort te doen.

Werken moet leuk zijn, energie en verbinding geven en elke dag weer een ervaring zijn waar je van leert en enthousiast van wordt. Soms kan dat door met je mee te kijken, te luisteren en het stellen van gerichte vragen. Soms is er een stap extra nodig…maar hoe dan ook, voor ons is coaching/training functioneel en zinvol geweest als het resultaat is bereikt waar je voor ging!

BURN OUT? GEEF JEZELF WEER ZICHT EN INZICHT!

allerlei mensen

Butterflyholland8 werkt volgens een geheel eigen concept in het begeleiden van mensen met een burn-out. Onderdeel van het concept is floaten in een floatbad, en mede regisseur van je eigen herstelproces. Daarbij maken we gebruik van de elementen van de natuur en herstellen de balans tussen gevoel en verstand. Als dat is gebeurt wordt het tijd om te kijken hoe het komt dat je uit balans bent geraakt. Soms betekent dat aan de slag met jezelf, je vitaliteit en fysieke conditie. Soms betekent dat leren voor jezelf op te komen en sociale en emotionele vaardigheden trainen.

Hoe dan ook, bij ons ben je in goede handen al of niet in samenwerking met 1 van onze business partners. We werken zo efficient mogelijk met heldere en duidelijk omschreven doelen en termijnen. Door onze klein schaligheid kunnen we echt dat maatwerk leveren wat voor sommige mensen zo belangrijk is om een traject blijvend resultaat te geven.

PROJECT GREEN OFFICE

moestuin

Green Office ….. Creatief, preventief en innoverend project voor elk bedrijf wat groen en duurzaam wil omgaan met haar personeel. Persoonlijk en teamrendement wil verhogen en ziekteverzuim wil reduceren. Met name efficiënt voor die bedrijven waar burn-out, stress, en vermoeidheids klachten veel voorkomende problemen zijn em de PC acht uur per dag op volle toeren draait. Maar ook voor bedrijven die hun personeel, en bijbehorend gezin, wel eens op een andere manier willen belonen zonder dat dat gelijk heel veel kosten met zich meebrengt.  Green Office leent zich bij uitstek ook voor samenwerking met andere bedrijven en is mindfullness voor een ieder die zich druk en gehaast voelt.

WORKSHOPS

Er zijn diverse mogelijkheden m.b.t workshops. Met een thema, al of niet gekoppeld aan een probleemstelling, voor een heel team of dwars door de organisatie heen. Ze zijn altijd creatief, aktiverend en inspirerend en aan humor zal het zeker niet ontbreken. Butterflyholland8…boodschap met een knipoog!

Kosten: 95,00 euro per coachingssessie/consult of op basis van offerte