Persoonlijke groei en ontwikkeling!

COACHING

IMG_0601

Iedereen komt vroeg of laat iets tegen wat hem/haar aan het denken zet. Waarom heb ik steeds weer hetzelfde conflict met bijv. partner/omgeving? Hoe komt het dat ik mij zo vaak eenzaam voel? Waarom lukken de dingen niet zoals ik wil? Waarom irriteer ik mij zo aan….

Butterflyholland richt zich op persoonlijke groei en ontwikkeling. Van knop naar bloem en van kwetsbaarheid naar kracht. Hoe beter je jezelf kent des te gemakkelijker het wordt om bepaalde patronen te doorbreken en te veranderen. Veelal zijn fysieke klachten het eerste “zichtbare” signaal dat er iets niet goed gaat, hoofdpijnklachten, slapeloosheid zijn daar voorbeelden van. Maar ook depressiviteit, eetstoornissen, agressiviteit en vermoeidheid zijn signalen dat de ‘energievreter” is toegeslagen en je toe bent aan verandering!

Met hun humor, inzicht, kennis en know how helpen de mensen van Butterflyholland8 je om weer met plezier in het leven te staan en elke probleem als een uitdaging en een kans te zien om weer een “stapje” verder te komen op het pad waarop je loopt.

Tarief: 68,50 euro per consult (max. 60 minuten en excl. BTW)

Miriam: Dineke is een open, spontane en oprechte vrouw, die jou graag ziet zoals je werkelijk bent en jouw tempo volgt. Ze ziet snel waar je bent en probeert te geven wat je nodig hebt. Doordat zij zo echt en zo transparant is nodigt het jou ook uit, dit ook te zijn. Ik zou echt aanraden eens contact met haar op te nemen om te kijken om te kijken wat ze voor je kan betekenen.

index