Visie

Butterflyholland8 gelooft in mensen en in het leven. Ieder mens heeft eigen unieke waarden. Soms lukt het niet altijd om die unieke waarden tot uiting te laten komen op je werk of in je privé leven. Dat kan niet alleen leiden tot frustraties maar ook ongezonde leefpatronen opleveren en maken dat je niet goed functioneert en boven of onder niveau presteert. Dit geldt niet alleen voor volwassen mensen maar ook voor kinderen en jongeren, bedrijven en organisaties.

Butterflyholland8 heeft als levensdoel je eigen unieke waarde te leren kennen, herkennen en te ontdekken hoe je deze functioneel kunt inzetten op je werk en in je privé leven.  Elk bedrijf, organisatie, team of afdeling heeft zijn eigen specifieke waarde of kleur. Soms lukt het heel goed om die specifieke waarde te laten zien maar soms komt een afdeling of bedrijf totaal niet uit de verf. Niet omdat het talent, de motivatie of de spirit er niet is maar simpelweg omdat ieder mens nu 1 maal uniek is en behoefte heeft aan randvoorwaarden om zich goed te kunnen ontplooien en te ontwikkelen.

Butterflyholland8 wil je laten zien en laten voelen hoe je het beste uit jezelf, je team/afdeling, bedrijf en omgeving kunt halen en daarmee een bijdrage kunt leveren aan een “rijker”, mooier en zinvoller bestaan.

IMG_0594